Bel: +31858881376!
Tuingereedschappen
Kies voor de elektrische tuingereedschappen van Ton van Sligtenhorst en werk met extra veel plezier in uw tuin. Ook voor onderhoud en reparaties.

Divers assortiment met elektrisch tuingereedschap

Neem eenvoudig uw hele tuin onder handen met het tuingereedschap van Ton van Sligtenhorst uit Vinkeveen. Hiermee pakt u uw onkruid en onhandelbare gazon grondig aan. Wij bieden u een totaalaanbod, plus het nodige onderhoud of de nodige reparatiewerkzaamheden. Als sinds 2002 zijn wij dé expert in de regio op het gebied van tuinwerkzaamheden. Voor hobbyisten en professionals.


Enorme kennis en producten van kwaliteit

Wilt u uw tuin trimmen of uw tuin knippen? Of wilt u liever uw tuin maaien en uw tuin blazen? Met onze tuingereedschappen brengt u uw tuin met het grootste gemak in de gewenste staat. Ook hebben we groot materieel als u daar behoefte aan heeft. Ton van Sligtenhorst biedt u uitstekende garantievoorwaarden, eventueel zelfs op afgeprijsde occasions. Kom gerust eens langs bij ons in Vinkeveen om het aanbod met elektrische tuingereedschappen te bekijken. Zo hebben wij onder meer de hoogwaardige snoeizaag van Silky in het assortiment waarmee u met meer plezier in uw tuin werkt. Wij staan voor kwaliteit en wij delen graag met u de kennis en ervaring die wij in de jaren hebben opgedaan met betrekking tot tuinmachines.Extra services

Heeft u al elektrisch tuingereedschap in uw bezit? Dan zijn wij u met alle plezier van dienst om het tuingereedschapsonderhoud voor u uit te voeren. Wij zijn met genoegen úw specialist wanneer het om tuingereedschap onderhouden gaat. Verder verzorgen wij op professionele wijze uw tuingereedschapsreparatie. Laat ons uw tuingereedschap repareren en zorg dat u spoedig weer tuinwerkzaamheden kunt verrichten.

Wilt u tuingereedschap kopen? Of wilt u uw huidige hulpmiddelen laten onderhouden of repareren? Maak vandaag nog een afspraak met Ton van Sligtenhorst om uw ideeën en wensen te bespreken. U bereikt ons via het telefoonnummer 085-8881376 of via het contactformulier. Op het gebied van tuingereedschap is er altijd meer mogelijk dan u denkt!