Bel: +31858881376!
Kettingzaag
Kom naar Ton van Sligtenhorst om uw kettingzaag te kopen en zorg dat uw klus makkelijker en sneller verloopt. Ook voor onderhoud en reparatie.

Kettingzaag kopen, repareren en onderhouden

Met een goede kettingzaag maakt u houtzagen pas echt leuk. Bij Ton van Sligtenhorst kunt u daarom uw kwalitatieve kettingzaag kopen in Vinkeveen. Indien u behoefte heeft aan onderhoud of reparatie staan wij eveneens graag voor u klaar. Voor zowel de particulier als de professional!


De perfecte kettingzaag voor u

Denkt u erover na om een goede kettingzaag te kopen? Voor de juiste keuze is het belangrijk om bepaalde vragen in het achterhoofd te houden, zoals:

  • Hoeveel ervaring heeft u met het gebruik van dit type apparatuur?
  • Heeft u een groot of klein model nodig?
  • Hoe vaak per jaar bent u van plan om de zaag te gebruiken?
  • Mag de zaag nat worden?
  • Heeft u het apparaat nodig in de wintermaanden?
  • Heeft u behoefte aan extra veiligheid?Professioneel en voordelig

Met onze expertise helpen wij u niets over het hoofd te zien én schaft u een goede kettingzaag aan waarvan u nog jarenlang plezier heeft. Ook aan uw budget zullen we denken. Wij hebben diverse occasions die zo goed als nieuw zijn. De ideale optie wanneer u een voordelige kettingzaag wilt kopen. Voor ons nieuwe aanbod bieden wij u tevens topkwaliteit voor een betaalbare prijs. Hierbij kunt u denken aan kettingzagen van de gerenommeerde merken Ego, Efco en Hitachi (elektrische kettingzagen). Kom evengoed gerust eens bij ons in Vinkeveen langs voor kettingzaagonderhoud of kettingzaagreparatie. Wij voeren deze werkzaamheden op grondige en professionele wijze voor u uit. Daarbij kunnen we de machine bij u komen ophalen en na een uitgebreide servicebeurt weer schoongemaakt bij u terugbrengen.

Laat ons u wegwijs maken in ons assortiment en breng eens een bezoek aan onze zaak. Voor een geheel vrijblijvende afspraak bij u thuis – waar wij u van advies op maat kunnen voorzien – kunt u bellen naar 085-8881376 of het contactformulier bovenaan de pagina invullen. Laat ons uw kettingzaag onderhouden of uw kettingzaag repareren en neem eveneens via een van deze wegen contact met ons op.