Bel: +31858881376!
Gazonmaaier
Kom langs bij Ton van Sligtenhorst om een grasmaaier te kopen of om uw huidige te laten onderhouden of repareren. Een oplossing voor iedere situatie.

Een gazonmaaier van Ton van Sligtenhorst

Bent u op zoek naar een gazonmaaier in Vinkeveen of omgeving? Ton van Sligtenhorst heeft een uitgebreid assortiment voor u klaarstaan, waardoor u bij ons vast en zeker dé perfecte grasmaaier voor uw situatie vindt. Daarnaast staat onze monteur klaar voor vakkundig onderhoud en professionele reparaties.


Nieuwe en tweedehands grasmaaiers

Wij bieden u verschillende machines afkomstig van topmerken in diverse prijsklassen. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor een nieuwe gazonmaaier, maar eveneens voor een tweedehands gazonmaaier. Onze occasions zijn uiteraard grondig gecontroleerd en voorzien van een onderhoudsbeurt voordat we deze te koop aanbieden. Weet u niet precies wat u nodig heeft? Dan komen we graag vrijblijvend bij u langs om uw situatie te bekijken en u van professioneel advies te voorzien. Hierdoor weet u zeker dat u bij ons de juiste grasmaaier zult kopen.

Ton van Sligtenhorst is onder meer verkoper van de merken:

  • Sabo
  • Efco
  • Flymo
  • Ego
  • Kaaz

Onderhoud en reparatie

Voor gazonmaaierreparatie en gazonmaaieronderhoud bent u tevens bij Ton van Sligtenhorst aan het juiste adres. Laat ons tijdig uw grasmaaier onderhouden en weet zeker dat u goed zit. Wij kijken uw machine secuur na en controleren of alles nog naar behoren werkt. Heeft u te maken met een defect? Neem dan contact met ons op en wij zullen spoedig uw gazonmaaier repareren. Voordat u het weet staat uw apparaat weer bij u op het gazon.

Wilt u een gazonmaaier kopen bij Ton van Sligtenhorst uit Vinkeveen? Of wilt u een afspraak maken voor grasmaaieronderhoud of grasmaaierreparatie? Bel naar 085-8881376 of vul het contactformulier in. Wanneer het om een aankoop, een gazonmaaier onderhouden of een grasmaaier repareren gaat, zijn wij u met genoegen van dienst.