Bel: +31858881376!
Miniatuurspeelgoed
Koop bij Ton van Sligtenhorst Miniatuurspeelgoed voor jongens en meisjes in de vorm van tuinmachines en -gereedschappen. Leverancier van Siku en Bruder!

Mooi speelgoed voor jongens en meisjes

Naast tuinmachines en tuingereedschappen verkoopt Ton van Sligtenhorst speelgoed in Vinkeveen. De prachtige trekkers en machines zijn zeer geschikt als speelgoed voor jongens, maar natuurlijk ook voor meisjes. Wij zijn officieel leverancier van het hoogwaardige Siku- en Bruder-speelgoed. Eindeloos speelplezier staat te allen tijde voorop!


Landbouwmachines op schaal

Bruder heeft een breed assortiment aan speelgoedtrekkers en andere landbouwmachines. Het merendeel is leverbaar met extra accessoires als voorladers en aanhangers. De speelgoedtrekkers zijn op schaal gebouwd en zijn hierdoor levensecht. Het merk Siku maakt vooral modellen van voertuigen en landbouwwerktuigen. Hierbij kunt u denken aan speelgoedtractoren, maaidorsers en trekkers. De producten zijn geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

 

 

Onze speelgoedafdeling

Wilt u speelgoed kopen? Kom gerust eens tijdens openingstijden bij ons in Vinkeveen langs om de mogelijkheden te bekijken. We geven u graag advies om te zorgen dat u het juiste speelgoed in huis haalt. Heeft u nog vragen over ons speelgoed? Neem dan gerust telefonisch contact op met Ton van Sligtenhorst door te bellen naar 085-8881376. Daarnaast kunt u het contactformulier invullen. Wij beantwoorden zo spoedig mogelijk uw bericht.