Bel: +31858881376!
Bouwpompen
Bij Ton van Sligtenhorst kunt u terecht voor een degelijke, betrouwbare bouwpomp van topfabrikant Grindex. Gebruiksvriendelijk en zeer duurzaam.

Gebruiksvriendelijke Grindex bouwpompen

Ga voor de betrouwbare en duurzame pompen van Grindex. Bouwpompen zijn ideaal voor het verpompen van grote hoeveelheden water en slib op iedere bouwplaats. U kunt terecht voor Grindex-drainagepompen, Grindex-slibkloppompen, Grindex-INOX-pompen en Grindex-slurrypompen. Zo vindt u bij Ton van Sligtenhorst vast en zeker dé bouwpomp die u zoekt.

De kracht van Grindex

De hoogwaardigheid van de Grindexpomp zit hem in verschillende elementen. Zo is de bouwpomp uitermate sterk en degelijk gebouwd en daardoor zeer betrouwbaar en gebruiksvriendelijk. Het materiaal is slijtvast en de pomp bevat gepatenteerde beveiligingen (zoals een luchtklep), zodat de pompen zonder problemen lange tijd kunnen drooglopen. Bovendien is om die reden een schakelkast niet meer nodig.

Daarnaast zijn de pompen, ondanks dat ze geschikt zijn voor abrasieve substanties, licht van gewicht. En dat terwijl ze zijn gebouwd voor zeer intensief gebruik in bijvoorbeeld de bouw/constructie, mijnbouw en andere intensieve industrieën. De fabrikant bestaat al ruim 50 jaar en werkt met intensief oog voor de eindgebruiker, resulterend in een bijzonder hoogwaardig product.

Allround service en onderhoud

Bij Ton van Sligtenhorst kunt u terecht voor de aankoop van uw Grindex-bouwpomp, maar ook voor onderhoud en reparatie aan uw pomp. Daarnaast bieden wij diverse onderdelen zoals koppelingen, afvoerslangen en reserve-onderdelen, zodat de pomp direct aan het werk kan worden gezet.

Elektrisch gereedschap keuren

Naast de aankoop van een degelijke bouwpomp en de nodige toebehoren kunt u bij ons terecht om uw elektrisch gereedschap te keuren volgens de NEN31-40 norm. Dit gebeurt zo efficiënt mogelijk, zodat de gereedschappen gauw weer in gebruik kunnen worden genomen. Het kan bijvoorbeeld gaan om periodiek onderhoud om de veiligheid te waarborgen. Dit kan in de werkplaats in Vinkeveen, maar in overleg eventueel ook bij u op locatie. Daarnaast wordt het gereedschap ook voorzien van een testcertificaat met de benodigde technische informatie.

Schakel Ton van Sligtenhorst in voor de aanschaf van een bouwpomp of voor deskundige keuring van uw elektrisch gereedschap. U maakt een afspraak door te bellen naar 085-888 1376 of door even langs te komen. Een bericht sturen via het contactformulier kan natuurlijk ook. U ontvangt spoedig een reactie.