Bel: +31858881376!
Bladblazers
Ontdek de vele opties die een bladblazer u biedt en schaf uw nieuwe machine voordelig aan bij Ton van Sligtenhorst. Voor particulier en professional.

Bladblazer bij Ton van Sligtenhorst

Ton van Sligtenhorst uit Vinkeveen begrijpt uw specifieke wensen voor alleen het beste van het beste voor uw tuin. Wij maken bladruimen dan ook wel heel gemakkelijk voor zowel de particulier als de professional. Dit dankzij ons ruime assortiment waar vast en zeker een geschikte bladblazer voor u tussen zit.


Hoogwaardige machines

In ons assortiment zijn bladblazers opgenomen van de vooraanstaande merken Ego en Efco. Dankzij het enorme aanbod bieden we u genoeg keuze en zult u gegarandeerd een elektrische bladblazer of benzinebladblazer vinden die aan al uw wensen voldoet. Uiteraard zijn alle machines met zorg geselecteerd en van een hoogwaardige kwaliteit. Bovendien geven we te allen tijde passende garanties. Op deze manier kunnen wij u altijd verzekeren van een geslaagde aankoop.Advies voor een passend product

Weet u niet zeker welke optie voor u de juiste is? Maak een afspraak en wij komen geheel vrijblijvend bij u langs in omgeving Vinkeveen om u van advies te voorzien. Zo kijken we naar uw tuin en hoe vaak u van plan bent om uw bladblazer te gebruiken. Hierop kunt u uw keuze voor een bladblazer met benzine of een elektrische bladblazer baseren. Omdat wij een grote diversiteit aan bekende merken verkopen, bieden wij u een zeer uiteenlopend aanbod in verschillende prijsklassen. Voordat u het weet zit u volop te genieten van uw tuin dankzij een van onze producten. En dat door uw eigen inspanningen! Dan is de ontspanning dubbel en dwars verdiend.

Bent u dus op zoek naar de juiste bladblazer voor uw situatie? Kom dan naar Ton van Sligtenhorst in Vinkeveen om het volledig assortiment te bekijken. Voor meer informatie of indien u vragen heeft kunt u ons bereiken via het telefoonnummer 085-8881376 of via het contactformulier. Een bladblazer kopen doet u natuurlijk bij ons!