Bel: +31858881376!
EGO accumachine
Kies voor een sterk, vriendelijk en hoogwaardig alternatief voor een benzinemachine en koop een EGO-accumachine. U vindt het bij Ton van Sligtenhorst!

EGO-accumachine: duurzaam én krachtig

Wilt u kunnen genieten van de kracht en effectiviteit van een machine op benzine, maar dan zonder het lawaai en de uitstoot? Dan is een EGO-accumachine van Ton van Sligtenhorst uit Vinkeveen dé perfecte uitkomst voor u! Deze machine is van een uitstekende kwaliteit, is zeer vriendelijk in gebruik én heeft geen benzine nodig.


Diverse soorten tuingereedschap

Gereedschap van EGO is eenvoudiger en gebruiksvriendelijker dan apparaten die werken op benzine, maar is wel net zo krachtig. Bij Ton van Sligtenhorst kunt u allerlei EGO-machines kopen. Denk onder meer aan grasmaaiers, kettingzagen, bladblazers en diverse andere soorten tuingereedschap. Het bijkomende voordeel van EGO is dat het uitermate goed aan te passen is aan uw wensen en behoeftes; verlengen of verkorten? Meer of minder vermogen? Het is allemaal mogelijk. Kom gerust eens langs bij ons in Vinkeveen om het aanbod te bekijken.Accumachine kopen

Een groot voordeel va uw EGO-machine kopen bij Ton van Sligtenhorst is dat u kunt rekenen op de lage kosten. Bovendien leveren wij enkel apparaten die zijn voorzien van een sterke motor. Wij zijn overigens een erkend EGO-dealer en kunnen daarom veel voor u betekenen op het gebied van accumachines.

Voor meer informatie over de EGO-accumachine of het maken van een afspraak kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 085-8881376 of door het contactformulier in te vullen. We helpen u dan spoedig verder.